Hero image - Pro-Shift

Innovatieve DSG- transmissie oplossingen

Pro-Shift is volledig gespecialiseerd in DSG en Multitronic versnellingsbakken van de Volkswagen Groep. Onze kracht is dat wij niet alleen complete bakken reviseren of vervangen, maar waar mogelijk deelreparaties uitvoeren. Dat is voor u wel zo financieel aantrekkelijk! Elk probleem begint met een gedegen diagnose en een passend advies. En onze vakkennis en passie voor techniek drijft ons altijd tot een succesvol eindresultaat.

DSG techniek

Vanuit onze achtergrond en jarenlange ervaring met onderhoud en reparatie van alle modellen uit de VAG-groep (Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en VW-bedrijfswagens) hebben wij ons verder verdiept in en inmiddels volledig toegelegd op de techniek van de DSG en Multitronic versnellingsbakken.

Een Direct Shift Gearbox (DSG) is anders dan elke conventionele transmissie. Het gemak van een automaat is gecombineerd met de precisie van een handgeschakelde versnellingsbak. Door zijn geavanceerde technologie en elektronica voelt de DSG hoe u rijdt. Zo voorspelt de DSG elke keer uw volgende versnelling. Het principe: een DSG bestaat uit een automatische versnellingsbak met dubbele koppeling.

De aansturing wordt elektronisch/hydraulisch geregeld. Wanneer een versnelling is ingeschakeld, wordt de volgende gelijk klaargezet. Door - meteen na elkaar - de ene te ontkoppelen en de andere te koppelen, schakelt de volgende versnelling in. Het zorgt voor razendsnel en naadloos overschakelen.

Kampt u met problemen aan de DSG versnellingsbak?
Wij voeren reparaties, onderhoud, software optimalisatie uit voor de meest uiteenlopende DSG systemen. Dit doen wij iedere dag opnieuw voor garagehouders, VAG-dealers en -specialisten, (garantie) verzekeringsmaatschappijen en particulieren.

Koptekst h1

Koptekst h2

Koptekst h3

Koptekst h4

Koptekst h5
Koptekst h6
  • List item 1
  • List item 2
Dit is een citaat
Code tekst

Pro-Shift. Uniek in transmissie techniek

Pro-Shift is dé innovatieve expert op het gebied van DSG transmissie oplossingen en multitronic technieken. Wij zijn bezeten van techniek, maar bovenal nuchtere en betrouwbare vakmannen met een no-nonsense mentaliteit. Alles begint met een goede diagnose en een passend advies voor uw DSG of CVT versnellingsbak. Van reparatie, revisie, software optimalisatie tot onderhoud en service. Pro-Shift heeft overal de juiste oplossing voor. Voordelig, snel én vakkundig.

Altijd razendsnel en naadloos schakelen met uw DSG?

De techneuten van Pro-Shift kennen de ins en outs van de DSG techniek. Voorkom problemen. Schakel goed; bel ons gelijk

USP image - Pro-Shift
USP image - Pro-Shift
USP image - Pro-Shift

Typisch Pro-Shift

Problemen met uw DSG of multitronic?

Bij Pro-Shift is uw automaat in goede handen. Schakel tijdig en voorkom onnodige reparaties.

Typisch Pro-Shift

Typisch Pro-Shift

Korte lijnen met bevlogen en ervaren techneuten. Groot in expertise en oplossingen. Alle geavanceerde apparatuur in eigen huis.

Typisch Pro-Shift

Uw helpdesk en back-up

Is een probleem lastig te tackelen bij u in de werkplaats? Dan doen wij het bij ons. Pro-Shift is altijd uw helpdesk en back-up.

Uw versnellingsbak beter dan nieuw door de juiste revisie
DSG Koppeling - Pro-Shift
Uw versnellingsbak beter dan nieuw door de juiste revisie
DSG Koppeling - Pro-Shift - Pro-Shift
Hero placeholder - Pro-Shift
Uw versnellingsbak beter dan nieuw door de juiste revisie
Uw versnellingsbak beter dan nieuw door de juiste revisie
Titel van het eerste onderdeel
Titel van het eerste onderdeel

Pro-shift in beeld