Hero image - Pro-Shift

Multitronic techniek

De technische kennis van Pro-Shift gaat ver. Naast Volkswagen zijn wij ook uw specialist voor de transmissies van Audi. Met onze innovatieve oplossingen verhoogt u het rijcomfort van uw Audi Multitronic of Audi S-Tronic. Van revisie en reparatie tot spoelen en onderhoud: Pro-Shift doet het. De multitronic van Audi is een versnellingsbak van het type Continu Variabele Transmissie (CVT). De traploze multitronic automaat verhoogt op doeltreffende wijze het rijcomfort.

Brandstofgebruik Audi Multitronic

Met deze automaatstand berekent de TCU (Transmission Contro Unit) de overbrenging, afhankelijk van de belasting en de bestuurder. De bestuurder kan naar wens handmatig ingrijpen. Daar deze adaptieve sturing aan de hand van parameters is de Audi Multitronic continu werkzaam in een optimaal toerental! Dit maakt het accelereren comfortabeler dan met een standaard automaat. Omdat de Audi Multitronic gericht is op het beste werkingsbereik, is bovendien het brandstofgebruik lager dan bij de gebruikelijke automaten.

Reparatie, service en onderhoud Multitronic

Laat problemen met uw Audi versnellingsbak over aan de techneuten van Pro-Shift. Voor reparatie, onderhoud, revisie en het spoelen van uw versnellingsbak zit u goed bij ons. Vertrouw op onze specialistische kennis van de Audi Multitronic of S-Tronic en geniet altijd van volop rijcomfort.

Het rijcomfort van uw Audi Multitronic / CVT / Audi S-Tronic verhogen?

Kies voor een diagnose en passend advies. Ervaar zelf wat Pro-Shift allemaal in huis heeft. Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies