Hero image - Pro-Shift

Diagnose & Advies

Een heldere diagnose en een advies dat naadloos aansluit op uw vraag of probleem. Dat is hét begin van elke reparatie om tot een succesvol eindresultaat te komen. De toename van de elektronica in de automotive branche maakt de juiste documentatie en diagnoseapparatuur onmisbaar.
Veiligheid, comfort en milieu zijn de drijvende krachten voor deze integratie van elektronica. Mede daarom wilt u bij een storing snel en accuraat geholpen worden. Pro-Shift snapt dat als geen ander.

Diagnose & Advies DSG Techniek

Voor ons is een probleem een uitdaging. Net als het werken met de nieuwste technieken. Denken in oplossingen, dat is onze kracht. Programmeren en coderen doen wij met dezelfde geavanceerde diagnoseapparatuur als een VAG-dealer. Daarnaast beschikken we over de kennis en originele merkdocumentatie van alle modellen uit de VAG-groep (VW, Audi, SEAT, ŠKODA en VW-bedrijfswagens). En voor de essentiële software updates hebben we een onlineverbinding met het merk. Op deze manier lossen wij bestaande complexe storingen snel en goed op én voorkomen wij nieuwe.

Expertise DSG versnellingsbakken

Kosten besparen, dat wilt u toch ook? Het resultaat van onze passie voor DSG techniek, onze verdieping en expertise en onze eigen geavanceerde apparatuur is dat de diagnose-/reparatietijd tot een minimum beperkt blijft. Zo houden wij altijd de kosten goed in de hand.

Gaat u voor een snelle diagnose en perfecte oplossing?

Laat u adviseren door het team van Pro-Shift. Want wij gaan altijd voor het beste resultaat. Denk vooruit; vraag tijdig advies.