Hero image - Pro-Shift

Mechatronic revisie

De DSG mechatronic is het hart van de DSG versnellingsbak; het elektronisch-hydraulisch regelbrein dat de versnellingsbak bestuurt. Onder meer met onze eigen ontworpen unieke testbank zijn wij als specialist actief in de DSG techniek en in het reviseren en modificeren van de DSG mechatronic.
Een storing in de DSG mechatronic van de 6- en 7-traps versnellingsbakken van de VAG-groep lossen wij met onze moderne en geavanceerde apparatuur probleemloos voor u op.

Problemen DSG mechatronic

Heeft uw DSG problemen met schakelen of vertoont de versnellingsbak vreemde geluiden? Grote kans dat uw DSG transmissie toe is aan een revisie. Pro-Shift reviseert of modificeert uw DSG mechatronic vakkundig in eigen huis. Of efficiënte wijze krijgt de versnellingsbak een tweede leven. De onderdelen worden grondig gereinigd of vervangen. De gereviseerde DSG mechatronic krijgt standaard de juiste software door het klonen van de oude mechatronic. Uiteraard programmeren wij deze software voor u. Als reparatie niet mogelijk blijkt, leveren wij voordelig nieuwe mechatronics.

Pro-Shift Mechatronic revisie

Mechatronic revisie is één van onze kwaliteiten. Maar ook voor onderhoud aan uw DSG, voor DSG revisie of reparatie, tuning en overige service aan uw DSG of CVT versnellingsbak zit u goed bij ons. Innoveren en denken in oplossingen is onze kracht. Iedere dag opnieuw.

Reviseren, modificeren, klonen van uw mechatronic?

Met onze ervaring, kennis en geavanceerde gereedschappen hebben wij altijd dé oplossing in huis. Alles rondom het regelbrein perfect regelen? Wij weten hoe!