Hero image - Pro-Shift

DSG Volkswagen

Heeft u problemen met uw DSG van Volkswagen? Kom dan gerust langs bij Pro-Shift. Wij zijn gespecialiseerd in de techniek van de DSG 7-traps versnellingsbakken. Al uw aanpassingen kunnen we verzorgen op basis van uw wensen.

De voordelen van Pro-Shift

In onze autogarage verrichten wij alle mogelijke reparaties met betrekking tot uw DSG van Volkswagen. Onze mogelijkheden zijn erg divers en het leveren van optimale service en kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Dit zijn onze voordelen op een rijtje:

  • Servicegericht
  • Optimale kwaliteit
  • De klant staat voorop
  • Expertise
  • Professionele medewerkers

We vinden het erg belangrijk dat u als tevreden klant onze garage uitloopt en daarom willen we u graag tegemoet komen. In overleg is er veel mogelijk, zoals het werken in de avonden of weekenden zodat u doordeweeks gewoon uw auto kunnen leveren. De kwaliteit en service die wij leveren is betaalbaar en we beantwoorden graag vrijblijvend al uw vragen.

DSG volkswagen: Diverse reparaties

Het kan altijd voorkomen: een defect aan uw voertuig. Dan is het wel mooi dat u een adres heeft waar u altijd terecht kunt: Pro-Shift. Geen probleem is ons onbekend en geen defect is te hoog gegrepen. Door de aanwezige kennis en apparatuur weet u zeker dat wij al uw reparaties vakkundig en zo snel mogelijk uitvoeren. Uiteraard staat er een gratis vervangende auto tot uw beschikking.

Uitstekende kwaliteit en service

Onze goede service en een modern bedrijf gaan uitstekend samen. Problemen met uw DSG volkswagen? Kom langs in onze autogarage voor een uitstekende service en profiteer van diverse voordelen. Met onze servicegerichtheid staat u als klant altijd voorop en ervaart u de optimale kwaliteit die daarbij hoort. Onze medewerkers zijn erg deskundig en ze staan altijd klaar voor al uw vragen.

Kom langs met uw DSG Volkswagen

Wanneer uw DSG van Volkswagen een storing heeft, kunt u deze het beste laten repareren door een specialist. In dit geval staat Pro-Shift graag voor u klaar. Neem contact met ons op en laat de reparatie aan ons over.

Altijd razendsnel en naadloos schakelen met uw DSG?

De techneuten van Pro-Shift kennen de ins en outs van de DSG Volkswagen. Voorkom problemen. Schakel goed; bel ons gelijk!