Hero image - Pro-Shift

DSG service

Bent u op zoek naar een garage waarvoor u terecht kunt voor een goede DSG service? Dan bent u bij Pro-Shift aan het juiste adres. Wij zijn specialist in de techniek van de DSG versnellingsbakken. We hebben er veel verstand van en kunnen u daardoor goed helpen met allerlei problemen en storingen. Wij lossen uw problemen vakkundig en professioneel op.

Onze service

Wij verlenen een uitstekende DSG service voor de volgende merken uit de VAG-groep:

  • Volkswagen
  • Volkswagen bedrijfswagens
  • Audi
  • Seat
  • Skoda

Waarom kiezen voor de DSG service van Pro-Shift?

Wanneer u langskomt in onze garage, staat u als klant voorop. We gaan servicegericht te werk en daarbij leveren we een hoogwaardige kwaliteit. Onze professionele medewerkers zijn erg deskundig en hebben alle expertise in huis om u zo goed mogelijk te helpen. Wij komen u graag tegemoet en zijn altijd op zoek naar een geschikte oplossing. In overleg met u is er veel mogelijk en desgewenst zorgen wij voor vervangend vervoer. Ervaar met de DSG service onze betaalbare kwaliteit en profiteer van de kennis en ervaring van onze vakspecialisten.

Service op maat

Ons doel is om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Dit resulteert dan ook in onze DSG service op maat. Moet uw auto worden gerepareerd of is het tijd voor onderhoud? In overleg met ons is alles mogelijk. Wanneer u uw auto overdag nodig heeft, plannen wij de werkzaamheden met alle plezier ’s avonds of in het weekend voor u in. Dus u kunt heel eenvoudig bij ons langskomen buiten werktijden.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in onze DSG service? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We hebben de juiste apparatuur en gereedschap in huis, waardoor we diverse reparaties vakkundig voor u uit kunnen voeren.

Altijd razendsnel en naadloos schakelen met uw DSG?

De techneuten van Pro-Shift kennen de ins en outs van de DSG techniek. Voorkom problemen en maak gebruik van onze DSG service. Schakel goed; bel ons gelijk!