Hero image - Pro-Shift

Audi Multitronic

Heeft uw Audi Multitronic onderhoud nodig? Bij ons bent u aan het goede adres. Naast Volkswagen is Pro-Shift eveneens gespecialiseerd in transmissies van Audi, Pro-Shift is daarnaast ook gespecialiseerd in de Audi S Tronic.

Verhoog uw Audi Multitronic rijcomfort

Een traploze Audi verhoogt met name het rijcomfort van een automaat. Deze automaatstand berekent het DRP (dynamisch regelprogramma) namelijk de overbrenging, afhankelijk van de belasting en de bestuurder. De bestuurder kan naar wens handmatig ingrijpen. De Audi Multitronic is hierdoor continue werkzaam in een optimaal toerental! Accelereren zal comfortabeler zijn dan met een standaard automaat. Omdat de Audi Multitronic gericht is op het beste werkingsbereik zal het brandstofgebruik lager zijn dan de gebruikelijke automaten.

Onze Multitronic werkzaamheden

U kunt voor verschillende werkzaamheden aan uw Audi bij ons terecht. Als een van de weinige bedrijven zijn wij sterk gespecialiseerd in Volkswagen en Audi Multitronic versnellingsbakken.

Onze werkzaamheden voor uw versnellingsbak zijn:

Ervaart u problemen of wilt u een onderdeel aan uw Audi vervangen? Wij helpen u graag verder! Voor zowel reparatie als onderhoud aan uw Audi Multitronic bent u bij ons aan het goede adres.

Audi versnellingsbak kapot? Laat het aan een specialist over.

Wanneer uw Audi Multitronic kapot is kunt u deze het beste laten repareren door een specialist. Naast reparatie is onderhoud soms ook nodig. In dit geval staan de specialisten van Pro-Shift graag voor u klaar. Kwaliteit en veiligheid staat bij ons voorop! Heeft u een leenauto nodig? Geen probleem, wij leveren gratis vervangend vervoer. Neem contact met ons op en laat de reparatie en onderhoud aan ons over.

Altijd razendsnel en naadloos schakelen met uw DSG?

Heeft uw Audi Multitronic onderhoud nodig? De techneuten van Pro-Shift kennen de ins en outs van de Audi Multitronic. Voorkom problemen. Schakel goed; bel ons gelijk!