Hero image - Pro-Shift

DSG tuning

Zoekt u een garage die gespecialiseerd is in DSG tuning? Pro-Shift staat graag voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd in de mechatronics van de DSG 7-traps versnellingsbakken van de VAG-groep. We hebben een eigen werkplaats tot onze beschikking waar we diverse werkzaamheden voor u uit kunnen voeren.

Een DSG versnellingsbak

Een normale, gebruikelijke versnellingsbak heeft één koppeling. Met de versnellingspook selecteer je steeds een andere versnelling. Bij de DSG versnellingsbak bevinden de even versnellingen zich op de ene koppeling en de oneven versnellingen op de andere koppeling.

DSG tuning: de voordelen

Wilt u uw DSG tunen? Dan bent u bij Pro-Shift aan het juiste adres. Met onze ervaren monteurs zorgen wij ervoor dat u met uw DSG naadloos kunt schakelen. Dit zijn de voordelen van een DSG versnellingsbak:

  • Comfortabel
  • Efficiënt
  • Energiezuinig

Een groot voordeel is dat u kan schakelen zonder krachtonderbreking, omdat er niet van versnelling gewisseld wordt, maar van koppeling. Doordat de versnellingsbak twee koppelingen heeft, kan de volgende versnelling al worden ingelegd terwijl de eerste nog draait. Bij het schakelen wordt de ene ontkoppeld en de andere gekoppeld. Dit resulteert in snelle schakeltijden.

De kenmerken van Pro-Shift

Wij bieden u graag een zo compleet mogelijk dienstenpakket aan. In onze goed uitgeruste werkplaats werken wij met veel passie aan de auto’s van onze verschillende klanten. In onze werkplaats beschikken we over de benodigde apparatuur, speciale gereedschappen en bepaalde documentatie. Dit zorgt ervoor dat wij uw DSG tuning uiterst nauwkeurig uit kunnen voeren.

Onze diensten

Wij zijn specialist in de 7-traps versnellingsbakken van de VAG-groep. Wanneer er een storing is, kunnen wij deze probleemloos voor u repareren. Indien het niet mogelijk is om te repareren, kunt u ervoor kiezen om nieuwe mechatronics aan te schaffen. Wij leveren deze tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Naast het repareren of vervangen van de DSG tuning, voorzien we uw auto ook van de juiste software en programmeren we deze voor u.

Neem contact met ons op voor meer informatie over DSG tuning

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan eens contact met ons op. Wij weten alles rondom de techniek van de DSG tuning.

Altijd razendsnel en naadloos schakelen met uw DSG?

De techneuten van Pro-Shift kennen de ins en outs van DSG tuning. Voorkom problemen. Schakel goed; bel ons gelijk!