Hero image - Pro-Shift

DSG Specialist

Bent u op zoek naar een DSG specialist? Pro-Shift staat graag voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd in het diagnosticeren en repareren van problemen met DSG-transmissies (Direct Shift Gearbox), zoals de mechatronics van de DSG 7-traps versnellingsbakken van de VAG-groep. We hebben een eigen werkplaats tot onze beschikking waar we diverse werkzaamheden voor u uit kunnen voeren.

Onze diensten

Wij geven u graag advies over het onderhoud en de behandeling van DSG-transmissies om ervoor te zorgen dat ze in goede werkende staat blijven. Als DSG specialist kunt u bij ons terecht voor de volgende diensten:

  • Reparaties
  • Vervangingen en Revisies
  • Levering van DSG mechatronics
  • Aanpassingen op maat
  • Software

DSG specialist: reparatie of vervanging

Bij een storing kunnen we de mechatronics van de DSG versnellingsbakken probleemloos voor u repareren. Wanneer we erachter komen dat reparatie niet mogelijk is, dan bieden we u een andere oplossing aan. We leveren namelijk ook mechatronics tegen zeer scherpe prijzen. Als DSG specialist beschikken wij over het juiste gereedschap om de dubbele koppelingen op een goede manier te vervangen. We voorzien uw auto van de juiste software en we kunnen deze tevens voor u programmeren.

De kenmerken van Pro-Shift

Wij bieden u graag een zo compleet mogelijk dienstenpakket aan. In onze goed uitgeruste werkplaats werken wij met veel passie aan de auto’s van onze verschillende klanten. In onze werkplaats beschikken we over de benodigde apparatuur, speciale gereedschappen en bepaalde documentatie. Dit zorgt ervoor dat onze DSG specialisten de werkzaamheden uiterst nauwkeurig uit kunnen voeren.

Uitstekende kwaliteit en service

Onze goede service en een modern bedrijf gaan uitstekend samen. U bent welkom in onze autogarage voor een uitstekende service en u profiteert van diverse voordelen. Met onze servicegerichtheid staat u als klant altijd voorop en ervaart u de optimale kwaliteit die daarbij hoort. Onze professionele medewerkers zijn erg deskundig en ze staan altijd klaar voor al uw vragen.

Altijd razendsnel en naadloos schakelen met uw DSG?

De DSG specialisten van Pro-Shift kennen de ins en outs van de DSG techniek. Voorkom problemen. Schakel goed; bel ons gelijk!