Hero image - Pro-Shift

DSG revisie & deelreparaties

Problemen met uw DSG automaat? Te vaak wordt deze onnodig snel vervangen. Zelfs een complete revisie is in veel gevallen niet noodzakelijk. Een deelreparatie volstaat regelmatig voor hetzelfde eindresultaat. En dat is natuurlijk veel voordeliger!
Pro-Shift denkt in oplossingen. Wij hebben alles in huis voor het vakkundig uitvoeren van een DSG revisie of deelreparatie.

DSG reviseren

Wij hebben veel ervaring op het gebied van reviseren. De DSG is een automatische versnellingsbak met een ‘dubbele koppeling’. Steeds meer auto’s zijn voorzien van een DSG versnellingsbak. Eens in de zo veel tijd moet uw DSG versnellingsbak onderhouden worden. Soms is revisie nodig is, maar net zo vaak is een probleem of storing goed op te lossen met een (deel)reparatie; de versnellingsbak krijgt een tweede leven te krijgen. Maar bij Pro-Shift gaan we verder. We kijken dan ook altijd of een deelreparatie kan volstaan. Want van onnodige kosten houden wij niet.

Vakkennis DSG techniek

Met de originele documentatie, de juiste kennis, modern gereedschap en benodigde onderdelen voeren wij al jaren DSG revisies en deelreparaties uit voor onder meer collega garagebedrijven en VAG-specialisten. Onze passie voor perfectie leidt altijd tot een succesvol eindresultaat.

DSG revisie of deelreparatie laten uitvoeren?

Wat is de beste én voordeligste transmissie oplossing? Wij zoeken het graag voor u uit. Meer weten? Bel Pro-Shift voor een vrijblijvend advies