Hero image - Pro-Shift

DSG versnellingsbak kapot

Is uw DSG versnellingsbak kapot? Kom dan gerust langs bij Pro-Shift. Wij zijn gespecialiseerd in de techniek van de DSG 7-traps versnellingsbakken. Al uw aanpassingen kunnen we verzorgen op basis van uw wensen.

Het adres voor al uw DSG reparaties

Wat een pech, uw versnellingsbak is kapot. Een defect aan uw voertuig kan altijd wel eens voorkomen. Dan is het fijn om een adres te hebben waar u altijd terecht kunt: Pro-Shift. Geen probleem is ons onbekend en geen defect is te hoog gegrepen. Door de aanwezige kennis en apparatuur weet u zeker dat wij al uw reparaties vakkundig en zo snel mogelijk uitvoeren. Uiteraard staat er een gratis vervangende auto tot uw beschikking. Vragen over een kapotte DSG bak? Neem gerust contact met ons op.

Voordelen DSG reparaties Pro-Shift

Wij staan bekend om onze persoonlijke service. Onze professionele en deskundige DSG specialisten bieden u graag service op maat aan. We doen er alles aan om uw probleem op te lossen en gaan zo effectief mogelijk te werk. Het gaat er tenslotte om dat u straks weer veilig de weg op kan met uw auto. We zijn RDW-erkend, wat betekent dat we algemene periodieke keuringen mogen uitvoeren. Door onze ruime ervaring zijn we altijd in staat om u te helpen en de beste oplossing te vinden. Tot slot leveren we u een uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Onze DSG werkzaamheden

Help, mijn DSG versnellingsbak is kapot! Wij helpen u graag verder, dit zijn de werkzaamheden die wij verrichten voor een kapotte DSG versnellingsbak:

  • Mechatronic vervangen
  • Voorzien van de juiste software
  • Software programmeren
  • Dubbele koppeling vervangen

Wij helpen u met de volgende werkzaamheden wanneer uw DSG versnellingsbak kapot is. Wanneer er sprake is van een storingen repareren wij deze voor u. Hierna moet de mechatronic weer van de juiste software worden voorzien en dient deze te worden geprogrammeerd op uw auto. Bovendien kunt u bij ons terecht voor het vervangen van de dubbele koppeling van de DSG 7-traps versnellingsbakken. Ervaart u DSG bak problemen of wilt u uw DSG bak vervangen? Wij bieden u de juiste onderhoud voor uw DSG versnellingsbak.

DSG versnellingsbak kapot? Laat het aan een specialist over.

Wanneer uw DSG bak kapot is, kunt u deze het beste laten repareren door een specialist. In dit geval staat Pro-Shift graag voor u klaar. Neem contact met ons op en laat de reparatie aan ons over.

Altijd razendsnel en naadloos schakelen met uw DSG?

Is uw DSG versnellingsbak kapot? De techneuten van Pro-Shift kennen de ins en outs van de DSG techniek. Voorkom problemen. Schakel goed; bel ons gelijk!