Hero image - Pro-Shift

Software optimalisatie

De originele software van een DSG versnellingsbak kan - bijvoorbeeld bij schakelmomenten - te wensen overlaten. Pro-Shift regelt voor u de aanpassing en optimalisatie van de software. Het resultaat is een nóg betere en naar uw wens functionerende versnellingsbak met meer rijcomfort.
Ook het optimaliseren van de motorsoftware (tuning) verzorgen wij voor u. Dit vergroot de trekkracht en het vermogen én heeft een gunstige uitwerking op het brandstofverbruik.

Software optimalisatie DSG

Deze software optimalisatie van de motorcomputer en de computer van de DSG versnellingsbak geeft over het algemeen verbluffende resultaten. Doordat de motor minder toeren maakt, verbruikt de auto bovendien minder brandstof. U rijdt dus sneller én zuiniger. De DSG tuning (stage 1) omvat onder meer het verhogen van de koppelbegrenzer in de DSG software; de schakeltijden worden merkbaar korter. Pro-Shift heeft de apparatuur in huis om deze software aanpassingen op professionele wijze en op basis van uw wensen voor u te verzorgen.

Passie voor techniek

Schakel Pro-Shift in als het gaat om software optimalisatie van DSG versnellingsbakken. Met onze kennis en passie voor DSG techniek weten wij net dat extra tandje bij te zetten. Zo bent u zeker van een betrouwbaar en goed eindresultaat.

Sneller én zuiniger rijden?

Kom voor het optimaliseren van de motoren en betrouwbare software optimalisatie naar Pro-Shift. Maak contact voor een vrijblijvend advies

Bekijk al onze expertises