Hero image - Pro-Shift

DSG versnellingsbak

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van een DSG versnellingsbak? Dan kunt u goed terecht bij Pro-Shift. Wij hebben ons verdiept in deze technieken en helpen u graag met reparaties en vervangingen.

DSG versnellingsbakken

Wij zijn gespecialiseerd in de techniek van de DSG versnellingsbak. Dit is een dubbele handversnellingsbak die elektronisch wordt geregeld. Terwijl de ene versnelling is ingeschakeld, wordt de volgende al klaargezet. De ene wordt ontkoppeld en de andere wordt gekoppeld, waardoor de volgende versnelling wordt ingeschakeld. Het mooie resultaat hiervan is dat het overschakelen tussen de versnellingen hierdoor erg snel gaat. In een fractie van een seconde wordt het systeem automatisch van de ene naar de andere versnelling geschakeld. Een groot voordeel hiervan is dat dit gebeurt zonder dat de aandrijvende kracht wordt onderbroken.

De mechatronic van een DSG versnellingsbak

De mechatronic van een DSG versnellingsbak is erg belangrijk. Hier wordt de elektronische regeling namelijk door verzorgd. Dat is hetgeen waar Pro-Shift u mee kan helpen. Wij leveren u DSG mechatronics tegen mooie prijzen. Met behulp van speciaal gereedschap zijn wij in staat om de dubbele koppelingen te vervangen. Ook voor het optimaliseren van het schakelgedrag kunt u bij ons terecht. Door middel van software aanpassingen kunnen wij dit voor u regelen. Met onze juiste apparatuur kunnen wij allerlei aanpassingen verzorgen op basis van uw wensen.

Onze werkzaamheden

Dit zijn de werkzaamheden die wij verrichten voor een DSG versnellingsbak:

Wij helpen u met de volgende werkzaamheden wanneer uw DSG versnellingsbak kapot is. Wanneer er sprake is van een storingen repareren wij deze voor u. Hierna moet de mechatronic weer van de juiste software worden voorzien en dient deze te worden geprogrammeerd op uw auto. Bovendien kunt u bij ons terecht voor het vervangen van de dubbele koppeling van de DSG 7-traps versnellingsbakken. Neem gerust contact op voor meer informatie over onze diensten.

Altijd razendsnel en naadloos schakelen met uw DSG?

De techneuten van Pro-Shift kennen de ins en outs van uw DSG versnellingsbak. Voorkom problemen. Schakel goed; bel ons gelijk!