Hero image - Pro-Shift

Dubbele koppeling

Bij ons kunt u terecht voor de reparatie, vervanging en levering van DSG mechatronics. DSG staat voor een Direct Shift Gearbox en heeft een automatische versnellingsbak met een dubbele koppeling. Het heeft een elektronische sturing en een koppelingspedaal is overbodig. BorgWarner heeft deze versnellingsbak ontworpen onder licentie van de Volkswagen Group.

Onze diensten

U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten:

Reparatie of vervanging dubbele koppeling

Bij een storing kunnen we de mechatronics van de DSG versnellingsbakken probleemloos voor u repareren. Wanneer we erachter komen dat reparatie niet mogelijk is, dan bieden we u een andere oplossing aan. We leveren namelijk ook mechatronics tegen zeer scherpe prijzen. Wij beschikken over het juiste gereedschap om de dubbele koppeling op een goede manier te vervangen. We voorzien uw auto van de juiste software en we kunnen deze tevens voor u programmeren.

De voordelen van Pro Shift

Wij staan bekend om onze persoonlijke service. Onze professionele en deskundige medewerkers bieden u graag service op maat aan. We doen er alles aan om uw probleem met uw dubbele koppeling op te lossen en gaan zo effectief mogelijk te werk. Het gaat er tenslotte om dat u straks weer veilig de weg op kan met uw auto. We zijn RDW-erkend, wat betekent dat we algemene periodieke keuringen mogen uitvoeren. Door onze ruime ervaring zijn we altijd in staat om u te helpen en de beste oplossing te vinden. Tot slot leveren we u een uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Meer weten over de dubbele koppeling?

Op het gebied van diverse storingen met uw DSG tuning is Pro Shift er om u te helpen. Zowel voor reparaties, vervanging en levering bent u bij ons aan het juiste adres. Neem bij een storing direct contact met ons op. Ook voor vragen staan onze professionele medewerkers graag voor u klaar.

Altijd razendsnel en naadloos schakelen met uw DSG?

De techneuten van Pro-Shift kennen de ins en outs van de dubbele koppeling. Voorkom problemen. Schakel goed; bel ons gelijk!